Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching voor organisaties

Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching werkt in opdracht van bedrijven en instellingen die een professionele aanpak en resultaatgerichte uitvoering wensen van hun mobiliteits- en loopbaanvraagstukken.

Loopbaanadvies

Een bedrijf in ontwikkeling vraagt om toegewijde, alerte en meebewegende medewerkers. Loopbaanonderzoek kan bijdragen aan verbetering van de houding en kwaliteit van uw medewerker. Door loopbaanonderzoek wordt uw medewerker zich meer bewust van zijn kwaliteiten, drijfveren, persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en kracht. Talenten worden zichtbaar en kunnen optimaal worden benut. En uw medewerker legt een grotere flexibiliteit aan de dag als het gaat om vernieuwing. Als organisatie kunt u sneller anticiperen op veranderingen. Een investering die zichzelf vaak terugbetaalt.

Coaching

Voor u als werkgever kan het hinderlijk zijn dat de groei van een medewerker in het functioneren stagneert of zich problemen voordoen in het functioneren. Coaching is uitermate geschikt om specifieke werkgerelateerde problemen van uw medewerker aan te pakken of specifieke kwaliteiten c.q. vaardigheden te ontwikkelen. Het vergroot het zelfinzicht van uw medewerker. Coaching is begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei in de huidige functie. Stress

Outplacement

Bedrijfsontwikkeling en ontwikkeling van uw medewerkers lopen niet altijd synchroon. Als de investering van u en uw medewerker, specifieke aandacht en begeleiding niet leiden tot het gewenste resultaat, dan kan een outplacementtraject vaak een nieuw perspectief bieden voor u en uw werknemer. Ook bij een gedwongen vertrek kan een op de persoon toegesneden traject uitkomst bieden en wordt uw medewerker begeleid naar een geschikte functie in een andere organisatie.

Mobiliteitsadvies

Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching kan u en uw onderneming ondersteunen bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen, jobcoaching, projectmanagement, trainingen, workshops en begeleiding van uw medewerkers.

Neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.