Reviews / ervaringen van cliënten

“Na 25 jaar hetzelfde vak te hebben uitgevoerd binnen verschillende organisaties, voelde ik al lange tijd dat ik niet helemaal meer op mijn plek zat qua werk. Het kostte me teveel energie. Maar wat dan? Ik vloog alle kanten op, de ene dag wilde ik dit wel worden en de andere dag wel dat. En dan? Ik heb mijn baan opgezegd en een periode van bezinning genomen. Bij Greet ben ik een loopbaanonderzoek gaan doen. Greet heeft me heel goed zelf laten inzien waar mijn talenten en mijn kwaliteiten liggen en me bewust gemaakt van wat wel bij me past en niet. Hier neemt ze alle tijd voor en gebruikt ze hele fijne werkvormen. Dit heeft mij opgeleverd dat ik nu heel goed voel wat ik wil en sta ik in m’n kracht. Ik durf oude patronen los te laten en stap zelfverzekerd op nieuwe werkzaamheden af. Ik heb weer lol in mijn werk, lig er niet meer wakker van en heb vertrouwen in de toekomst!”

“Greet is een warme persoonlijkheid waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kent het werkveld en heeft veel tijd besteed aan duidelijk krijgen waar mijn valkuilen liggen waarbij ze me informatie/inzicht gaf en adviezen waar ik veel aan heb gehad.”

“Heel vriendelijk en professioneel. Ik heb erg veel gehad aan de gesprekken.”

“Ik heb je ervaren als een energieke vrouw die goed weet wat ze wil met grote kennis van haar vakgebied die haar mening goed kan verwoorden en verdedigen. Nooit heb je mij iets opgedrongen maar soms, en dat heb ik ook nodig, heb je mij met mijzelf geconfronteerd of je eigen mening tegen de mijne gezet. Vaak had je gelijk  en dat vond ik heel erg fijn. In de omgang met mij heb ik je ervaren als respectvol voor mijn persoon en mijn ideeën maar vooral goed kunnen luisteren, de juiste vragen stellen maar ook corrigeren als het nodig is. Kortom, het contact en uitwisselen van ideeën met jou was voor mij heel erg bevorderend in mijn proces tot kenniswinning.”

“Het loopbaantraject dat ik heb mogen volgen bij Greet Snijder is mij verrassend goed bevallen. Je moet er wel even energie insteken maar je krijgt er ook veel voor terug. Meer inzicht in jezelf en je drijfveren. En in mijn geval ook het besef dat dat je juist je emoties mag voelen. Dat wordt ‘willen’ en ‘voelen’ genoemd en ik moet zeggen dat ik het nagenoeg dagelijks ben gaan toepassen. Het is een goede leidraad om te kijken wat beter kan, wat goed is en waar je juist je energie in wilt steken. Greet heeft mij daarnaast ook een andere kijk gegeven op wat ‘een professional’ in deze tijd inhoudt. Ook erg waardevol in mijn huidige werk. Of je nou van baan gaat wisselen of niet, het loopbaantraject geeft inzicht hoe je je eigen richting kunt bepalen binnen je huidige werk (waar ik nu voor kies) en/of stappen die je kunt zetten buiten je werk om. Het traject heeft mij op meerdere momenten aan het denken gezet, aangezet tot handelen en – dat zegt mijn gevoel nu 😉 – meer zelfvertrouwen gegeven. Al met al een aanrader voor een ieder die vast zit in zijn huidige rol/werkzaamheden.”

Wil je ook aan de slag met een loopbaancoach, stress- en burn-out coach of outplacementadviseur? Maak een afspraak!
Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching heeft haar kantoor in Leeuwarden / Stiens. Ook werkt zij regelmatig op andere locaties in Friesland en Groningen.