Outplacement

Gedwongen ontslag is voor de meeste mensen een ingrijpende gebeurtenis in hun leven. Ook een vrijwillig ontslag kan een behoorlijke impact hebben op je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Welke werkgever zit er nu op jou te wachten? En wat heb je eigenlijk te bieden? Kwamen deze gedachten al eens bij je op? Of misschien heb je wel last van een gevoel dat jou onrecht is aangedaan. Zo veel jaren trouwe dienst en nu zo maar aan de kant gezet. Als je door reorganisatie, fusie of andere reden ( vrijwillig of gedwongen) moet vertrekken bij je huidige werkgever, dan doet dat wat met je. Ik kan jou begeleiden naar een geschikte functie bij een andere organisatie. Bovendien is mijn aanpak er op gericht dat jij weer lekker stevig in je schoenen komt te staan.

Outplacement is individuele begeleiding toegespitst op jouw situatie en persoon. Ik bied jou handvatten waardoor je in staat bent opnieuw koers te bepalen, doelen te stellen en gemotiveerde keuzes te maken. Je wordt gecoacht naar een andere baan. Verandering, dus ook ontslag, als kans!

Vooraf vindt een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek plaats. Doel van dit gesprek is om jouw vraag en mijn aanbod op elkaar af te stemmen, maar vooral ook om te ontdekken of het klikt. Wederzijds vertrouwen vormt de basis voor een succesvol outplacement en een boeiend persoonlijk ontwikkelingsproces.