Duurzame inzetbaarheid

Loopbaanbegeleiding Duurzame Inzetbaarheid voor “rijpere” of “oudere” medewerkers

Vraag jij je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je het huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen? Wat kun je als zestigplusser met de laatste fase van je loopbaan?

Kijk je er reikhalzend naar uit, of wil je het nog helemaal niet weten? Hoe oud of jong je je ook voelt: hoe blijf je met plezier en met positieve energie werken tot je pensioen? In de tussentijd wil je het natuurlijk zo goed mogelijk hebben. Lekker werken, fit en vitaal blijven en je ondertussen ook nog staande houden in een veranderende organisatie…dat is iets wat de één beter lukt dan de ander.

Waarom loopbaangeleiding voor de “rijpere” of “oudere” medewerker?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het relevant is om een keuze te maken voor loopbaanbegeleiding. Misschien zit je niet meer lekker in je vel op je werk of heb je meerdere reorganisaties meegemaakt. Misschien overheerst het gevoel dat je niet alles uit je baan hebt gehaald. Wat de reden of motivatie ook is, loopbaanbegeleiding is meestal zinvol. Al is het alleen maar omdat er iemand naar jouw verhaal luistert en je serieus neemt. Je bent namelijk nog lang niet af geserveerd. Je hebt een schat aan kwaliteiten, drijfveren, vaardigheden en ervaring die je optimaal kan inzetten in je verdere (arbeids)leven.

Het is mijn passie om organisaties en medewerkers te helpen Duurzame Inzetbaarheid en werkplezier te verbeteren. Wacht niet langer om een afspraak te maken: 06-20346313 of [email protected].