STAP-budget en Ontwikkeladvies 2022

Via STAP krijgt elke Nederlander jaarlijks 1.000 euro voor scholing en ontwikkeling. STAP staat voor STimulans Arbeidsmarkt Positie. Het STAP-budget is een subsidieregeling van de overheid. De subsidie / regeling zal vanaf maart 2022 van kracht zijn.

De overheid wil door middel van deze regeling bijdragen aan een leven lang ontwikkelen. Omdat de veranderingen op de arbeidsmarkt zo snel gaan is het van groot belang dat we blijven leren en ontwikkelen. Dat draagt bij aan onze duurzame inzetbaarheid.

Met het STAP budget is het mogelijk om een opleiding te doen of een EVC-traject in te zetten. Het budget dat daarvoor beschikbaar gesteld zal worden is maximaal 1000 euro (incl. btw) per persoon.

Het ziet ernaar uit dat er ook geld vrijkomt voor ontwikkeladviezen. Als er STAP-budget komt voor Ontwikkeladvies dan gaat Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching dit vast en zeker aanbieden en uitvoeren met haar cliënten.

Wilt je op de hoogte blijven over de subsidieregeling Ontwikkeladvies STAP-budget zodat je misschien gratis aan de slag kunt met een loopbaancoach? Stuur mij dan een email met dit verzoek,
zodat ik jou kan informeren als er meer bekend is.

Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching heeft haar kantoor in Stiens / Leeuwarden. Ook werkt zij
regelmatig op andere locaties in Friesland en Groningen.