Greet Snijder Loopbaanadvies & Coaching

Greet Snijder is een ervaren Loopbaancoach en Mobiliteitsadviseur en heeft vanaf 2006 ruime ervaring opgedaan in diverse branches. Inmiddels heeft Greet al honderden mensen uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland begeleid bij hun loopbaanvraag. Het kantoor is gevestigd in Stiens, vlakbij Leeuwarden, maar ook werkt zij voor opdrachtgevers op locatie. Zij is bevlogen en deskundig op het gebied van loopbaanontwikkeling, (stress-)coaching en outplacement.

Greet is gecertificeerd als CMI Register Loopbaanprofessional en NOLOC-gecertificeerd.

Het coachen en begeleiden van mensen naar (ander) werk en in het werk is de specialiteit van Greet Snijder. Mensen presteren het beste als ze het werk doen waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn, en gaan sturen als zij zelfkennis hebben en weten in welke richting ze willen ontwikkelen. Greet Snijder wil als Loopbaanprofessional bijdragen aan de persoonlijke groei van mensen en de professionele ontwikkeling van mensen, werk en organisaties. Greet Snijder heeft zich eerst professioneel ontwikkeld in de arbeidsbemiddeling en reïntegratiebranche. Als consulent, leidinggevende, Senior Coach en Projectmanager had zij veel contact met bedrijven, organisaties en werkzoekenden en deed zij veel ervaring op met werving en selectie van personeel en het coachen van mensen naar en in het werk.

In de loop van de jaren is Greet Snijder meer en meer geïnspireerd geraakt door wat mensen beweegt en is zij op zoek gegaan naar meer diepgang in haar vak. Als aanvulling op onder andere HBO-Personeel en Arbeid, Managementopleiding en NLP-workshops deed zij de Post-HBO Opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk. Greet is consultant voor TTI Success Insights PSM-Consultant Persoonlijke Stijl en Motivatie profiel (DISC) en Coach Chronische Stressreductie.

Erkend Loopbaan Professional

Greet Snijder is een gecertificeerde CMI Register Loopbaanprofessional en erkend NOLOC Loopbaanprofessional.