Ontwikkeladvies (45+) Vijfenveertigplussers

Vraag jij je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je het huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het GRATIS Ontwikkeladvies 45+ is voor alle werkende mensen van 45 jaar en ouder, met een dienstverband van gemiddeld 12 uren per week (bepaalde of onbepaalde tijd). Je krijgt een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur.

De gesprekken met de loopbaanadviseur (totaal 4 uren) geven je inzicht in je werk kansen en wat je kunt doen om ook later met plezier en met energie te blijven werken. Je krijgt concrete handvatten en adviezen voor je duurzame inzetbaarheid . Deze leg je met de loopbaanadviseur vast in je ontwikkelplan. Klik hier voor de brochure met meer informatie over deze regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Heb jij zin om te werken aan je eigen ontwikkeling?

Neem dan contact op met Greet Snijder voor specifieke informatie en aanmelding! Greet is een NOLOC / CMI-gecertificeerde loopbaanadviseur.

Liever via de telefoon?

Natuurlijk kan er ook telefonisch een afspraak ingepland worden.

  • (058) 257 48 22
  • 06 20 34 63 13